KÜLTÜR VE SANAT GEZİMİZ

Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu olarak öğrencilerimizin kültürel ve sanatsal gelişimine katkıda bulunacak faaliyetlerde bulunmaya devam ediyoruz. 20/02/2024 Salı günü Görsel Sanatlar Öğretmeni Hürrüyet TUNCA rehberliğinde 6-7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizden oluşan gezi kafilemiz Aydın Güzel Sanatlar Lisesine ve Aydın Arkeoloji Müzesine ziyarette bulundu.

22.02.2024 113

Öğrencilerimizin akademik gelişiminin yanında sosyal ve kültürel gelişimine önem vermekteyiz. Sanat bir toplumun estetik zevklerinin vücut bulmuş halidir. Öğrencilerimiz gezimiz sayesinde hem sanatsal bilgi ve görgülerini arttırırken hem de herhangi bir sanat alanına nasıl yönelebilecekleri hakkında mesleki bilgiler edindi. Arkeoloji Müzesi gezisi ile üzerinde yaşamakta olduğumuz topraklarda geçmişten günümüze kurulmuş olan medeniyetler ile tanışma imkanı sağladılar. Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu olarak gayemiz geleceğimizin ışığı olan öğrencilerimizi her açıdan donanımlı bir birey olarak yetiştirmektir. Bu Düstur ile Akademik, sanatsal, spor, kültürel v.b. her alanda etkinliklerimiz devam edecektir. Her şey geleceğimiz olan öğrencilerimiz için.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024