HAYIRSEVERİMİZİN OKULUMUZU ZİYARETİ

Hayırseverimiz Sayın Ali UZUNIRMAK okulumuzu ziyaret edip İl genelindeki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdi.

15.12.2023 344

HAYIRSEVERİMİZİN OKULUMUZU ZİYARETİ

Okulumuz hayırseveri Ali UZUNIRMAK okulumuzu ziyaret etti. 06.12.2023 Tarihinde gerçekleşen ziyarette Okul Aile Birliğimiz ve okul personellerimizde hazır bulundu. Ali UZUNIRMAK, okulun yapım aşamasını ve açılışıyla ilgili anılarını anlatarak eğitime verilmesi gereken önem üzerinde durdu. Okulumuzda başarı gösteren öğrencilere destek olduğunu ve ilerleyen zamanlarda da destek olacağını, okulun için her zaman idareci, öğretmen ve öğrencilerin yanında olduğunu belirtti. Kros yarışmasında il birincisi olan öğrencilerimizle sohpet ederek deneyimlerini aktardı. Okul yönetimi ziyaretten memnuniyetini dile getirerek çiçek takdim ederek okulla ilgili bilgiler verdi. Hayırseveremize teşekkür eder , okulumuza adı verilen İbrahim UZUNIRMAK ve Naciye UZUNIRMAK’a Allahtan rahmet dileriz.

15-12-202315-12-202315-12-202315-12-2023